Rád is szükség van!

Jézus Téged is hív, hogy tegyél jót az Ő nevében. Önkéntes szolgálatunkkal idős, elesett embereknek segítünk. Katasztrófák és balesetek helyszínén támogatjuk a polgári szolgálatokat. A hétköznapokban pedig egyszerűen csak nyitottak vagyunk embertársaink problémáira.

Adományozz esélyt másoknak!

Érezted már, hogy szívesen segítenél valakin, de nem tudtad, hogy hogyan tedd?
Volt már, hogy adtál volna, de kételkedtél abban, hogy valóban a neked fontos célt szolgálja?
Van rá módod, hogy segíts, de nem tudsz önkéntes munkát vállalni az időbeosztásod miatt?

Legyél az adományozónk!

A jelen korban az esélyt, hogy egy gyerek ne éhesen feküdjön le aludni, hogy egy család ne veszítse el az otthonát, hogy egy tehetséges gyerek ne vesszen el a putri nyomorában, sokszor néhány forint jelenti.

Egy tál étel minden este, egy befizetett villanyszámla, egy buszbérlet az iskolábajutáshoz – néhányunk számára felfoghatatlanul nagy költséget jelentenek. Ha Te képes vagy rá, és szívesen segítesz, akkor nyomd meg a képernyőn látható “Adomány” gombot, és küldj ötezer forintot az Egyház “Hétköznapi Hősök” számlájára.

Kövesd nyomon az adományod sorsát!

A Facebook oldalunkon és az MTI-ben is folyamatosan beszámolunk azokról az akciókról, amiket hétről hétre teszünk azokkal az adományokkal, amiket Te és a hozzád hasonló jószándékú támogatóink adnak. Ha kérdésed van, akkor örömmel válaszoljuk meg akár személyesen vasárnap a kápolnánkban, akár telefonon.

A PayPal biztonságos és nemzetközi rendszerén keresztül tudjuk fogadni az adományodat.

Az “Adomány” gomb megnyomása után megnyílik a biztonságos fizetési felület, ahol meg kell adnod, hogy bankkártyával akarsz fizetni. Ezeket az adatokat mi nem tároljuk, és nem is ismerjük meg, kizárólag a fizetéskor kerül felhasználásra.

Az adomány a bankkártyád egyenlegén fog megjelenni “Keresztény Egyház – adomány” néven.

Jelentkezz önkéntesnek!