Egyházi búcsúztatás

Az ember keresi a választ, hogy mi van a kezdet előtt, és mi lesz a vég után. A kettő között pedig a boldogságra törekszik. Búcsúzzon méltósággal szeretteitől.

Búcsúzzon szerettétől méltósággal!

“Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek. Vegyétek magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy szelíd vagyok, és alázatos szívű, és megnyugvást találtok lelketeknek.”
Máté 11,28.29

Temetői ravatalnál, szórás helyszínén, hajós búcsúztatásnál, saját otthonukban – minden helyszínen állunk rendelkezésükre.

Keresztény temetés

Az élet rendje, hogy véges. Nekünk, itt maradóknak együtt kell élnünk annak tudatával, hogy szerettünk nélkül folytatódik az életünk tovább. A keresztény ember tudja és hiszi, hogy a földi életünk végén méltó módon pihenhetünk meg a feltámadás krisztusi ígéretében bízva.

Egyházi búcsúztatásunk során az elhunyt személyére jellemző módon, az ő végakaratával egyezően búcsúzunk. A jelenlévő család, barátok számára is méltó megemlékezést és feloldozó búcsút adva.

A búcsúztatást telefonon a +36 30 489 1212 számon tudja megrendelni.

“Mindaz, aki belém vetett hittel él, nem hal meg sohasem.”

János 11,26

BTI

Partnerünk a BTI

Szerződéses partnerünk a BKM Nonprofit Zrt. BTI Temetkezési Divíziója, így az általuk üzemeltetett temetőkertekben is elérhető szolgálatunk:

Új Köztemető, Farkasréti temető, Óbudai temető, Angeli úti urnatemető, Budafoki temető, Cinkotai temető, Csepeli temető, Csömöri Sírkert, Kispesti temető, Kispesti öreg temető, Megyeri temető, Pesterzsébeti temető, Pestszentlőrinci temető, Rákospalotai temető, Tamás utcai urnatemető

Temetők

Temetési szolgálat megrendelése